M&N Family Apt. Nº5

Hamashtela, Tel Aviv

A corridor is not a wall. Here we accomplished a smart revolution in a 20-year-old contractor’s apartment in Tel Aviv.

The couple decided to renovate with the growth of their three children. The choices of materials and colors, together with the decision of enlarging the corridor, have made a big difference in the overall look and feel of the property.

A number of clear demands dictated the nature of planning: a house that could variate while hosting, many storage spaces alongside designated places for the art collection they cultivate, and children’s rooms that would not look childish in a few years. We came with a toolbox that is characterized by natural materials and a uniform and relaxed palette.

 

Photography – Gidon Levin

Construction – Samuel fenech

Carpentry – Items Gallery, Woodway

Lighting – Yair Doram, Dori Kimchi

Ceramics and bathroom accessories – Hezibank

Parquet and bathroom tiles – Parqueteam

Furniture – Habitat, The Box

Category
ARCHITECTURE, RESIDENTIAL
Tags
Hamashtela, Tel Aviv